DUVARDA ÇİVİN OLSUN/KUMBARACI50 DESTEK PROJESİ

Bugüne kadar seyyar tiyatro serüvenini farklı mekânlarda oyunlarını sahneleyerek sürdüren altıdan sonra tiyatro, “her yer sahne” düşüncesiyle yola çıkarak, ortak bir üretim ve gösteri alanı olarak tasarladığı ve farklı disiplinlerle paylaşacağı kumbaracı50’yi, yeni sezonda istanbul’a kazandırmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyor.
“duvarda çivin olsun!” Sloganıyla devam eden “kumbaracı50 destek projesi” kapsamında, kasım ayı “destek ayı” olarak belirlendi ve konuk toplulukların desteği ve katılımıyla özel bir program hazırlandı. Kumbaracı50, kasım ayının ilk üç haftası boyunca her akşam bir etkinlikle izleyicileriyle buluşacak. Programın ilk etkinliğini ev sahibi altıdan sonra tiyatro gerçekleştirecek ve geçen sezon da devam eden ve büyük ilgi gören “444” ve “öldün, duydun mu?” Oyunlarıyla kumbaracı50’nin kapılarını ilk kez seyircilerine açacak.
“destek ayı” kapsamında luvstory performansıyla çağlar yiğitoğulları, insanlarım oyunuyla genco erkal/dostlar tiyatrosu, bugün, hiçbir şey… performansıyla ilyas odman, çirkin insan yavrusu oyunuyla oyun deposu, resm-i geçit oyunuyla semaver kumpanya, vakit tamam beyler! Oyunuyla şule ateş, van gogh oyunuyla hakan gerçek/tiyatro gerçek, eksik oyunuyla tiyatro hal ve hakiki gala oyunuyla tiyatrotem’i ağırlayacak olan kumbaracı50 sanatseverleri ve izleyicilerini bekliyor.
Seyirciler, “destek ayı” programında yer alan toplulukların gösterilerine aldıkları her biletle kumbaracı50’ye destek vermiş olacaklar.
* Değerli destekçilerimizin destek projesi kapsamında almış olduğu davetiyeler Kasım ayı boyunca devam eden “destek ayı” programı için geçerli değildir.
Tüm gösterilerin başlama saati 20:30'dur.
www.altidansonra.com

DUVARDA ÇİVİN OLSUN